Biciklista

Térképes szaknévsor, a kerékpárszaküzletek országos térképe

Címlap Kerékpárszerviz
Kerékpárszerviz
Szaknévsori tagok száma ebben a kategóriában: 70Szaknévsori adatlap létrehozása

Tech-Mobile Kft.

8452, Veszprém megye, Halimba, Petőfi u. 44.

BrinGáspár Buda

1034, Budapest, Budapest, Pacsirtamező utca 38.

Györe Kerékpár Istálló kft

2700, Pest megye, Cegléd, Kőrösi út 18.

Bringangyal

1133, Budapest, Budapest, Hegedűs Gyula 63

Bike Lab Kerékpárbolt és Szerviz

1011, Budapest, Budapest, Fő utca 14-18.

HAJTÁNY Kerékpár Üzlet és Szerviz

1157, Budapest, Budapest, Zsókavár u. 32.

Titánsport 2004 Bt

1136, Budapest, Budapest, Balzac u. 32.

Fülöp Kerékpár Centrum

1145, Budapest, Budapest, Erzsébet királyné útja 14/a

Biondo Bike Kft.

1143, Budapest, Budapest, Semsey Andor utca 17.

BrinGáspár Pest

1158, Budapest, Budapest, Pestújhelyi út 33.
2. oldal / 7
 • Sagan limitált kiadású Ride 100% szemüvegek!
  A Ride 100% nyilván senki előtt sem ismeretlen, hiszen az 1980-as évektől szinte összeforrt a motocross Americana nevével és sok olyan ikonikus pillanathoz kapcsolódott, amelyek a modern motocross gyökereit alapozták meg. Azonban manapság nem csupán a motocross versenyzők, hanem a kerékpárosok új generációja is a márka jelmondatának bűvöletében tör előre a versenyeken. How much effort do you give? (mennyi erőfeszítést adsz bele?) 100%! Az gyártó ebben a szezonban is bemutatta limitált kiadású szemüvegeit, melyeket a Tour de France élsportolójával együttműködésben alkotott meg.  A kollekciót összesen 4, limitált kiadású modell alkotja, melyeket Specialized kerékpárjának tipikus kék színe ihletett. Minden szemüveg egy alapcsomagban érkezik, ennek tartalma maga a szemüveg sötét lencsével, egy pár átlátszó pótlencse, a limitált kiadás színeiben elkészített szemüvegtisztító kendő, pót orrtámasz, valamint egy kemény tok is. A kollekciót összesen 4 darab szemüveg alkotja, ebből 3 már megszokott, egy pedig idei formatervezés. A Speedcraft egy nagyobb méretű modell, gumírozott szárral és orrtámasszal, így tökéletesen ül az arcon. Mindezt tükrözött lencsék egészítik ki. A Speedtrap teljeskeretes dizájn szerelmeseinek kedvez, gyors lencsecsere lehetőségével. Az S2 egy klasszikus kerékpáros modell, cserélhető lencsével, mely tökéletesen követi az arc vonalát. Dizájnja az összes modell közül leginkább a lifestyle vonal képviselője, így a sporton kívül a hétköznapokban is viselhető. Ezt a hatást egy érdekes részlet adja, hiszen teljeskeretes darab látszatát kelti, magán viseli azonban a félkeretes modellek előnyeit. Újdonság a gyönyörű kék Topáz színben játszó Ride 100% S3. A már ismert S2 modell felső, kerekded keretét kombinálja a Speedcraft legendás szellőző rendszerével. A cilkindrikus lencsék, gumírozott orrtámasz és szárak természetes alkotóelemei. Ha megfogott a Ride 100% életérzés, az összes elérhető modelljét megtalálod webáruházunk kínálatában is ezen a linken.
 • 2020-ban a Jumbo-Visma lesz a Team Ineos legnagyobb ellenfele?
  Megnövelt költségvetéssel és Tom Dumoulinnel a soraiban vág neki a 2020-as szezonnak a Jumbo-Visma, és nem titkolt céljuk, hogy jövőre megszorongassák a Team Ineost. Hétfőn jelentették be, hogy Tom Dumoulin jövőre a Jumbo-Vismában folytatja, ami nem volt óriási meglepetés hír, mert rengeteg pletyka keringett arról, hogy a holland összetettmenő már nem érzi magát jól a Team Sunwebben, és a Jumbo Vismával tárgyal. Bár a csapatban ott van Primoz Roglic, akire első számú emberként számíthatnak a nagy körversenyeken, és lehet merész húzás lenne mellé leigazolni Dumoulint. Végül megköttetett a szerződés, 3 évre írt alá a holland sztárkerékpáros a Jumbo-Vismához, ami óriási erősítés lesz a csapat számára. Másnap pedig érkezett a hír, hogy a költségvetésük is magasabb lesz, legkevesebb 20 millió eurós büdzsével vágnak neki a 2020-as szezonnak. Az éppen zajló 2019-es szezonban is kiváló eredményeket tudhat magáénak a Jumbo-Visma, Roglic a tavasszal szépen gyűjtögette a kisebb körversenyeken az összetett elsőnek járó trikókat, míg a Giro d’Italián a dobogó harmadik fokára állhatott fel. A Tour de France-on is nem várt eredményeket hozott a csapat, sárga trikó az első napon, csapatidőfutam győzelem és a sprinteken is folyamatosan számolni velük, na és persze ott volt Wout Van Aert is, aki mély nyomot hagyott a nézőkben, és nem csak a súlyos bukásával az időfutamon, hanem megcsillogtatta tehetségét az első nagy körversenyén a szeptemberben még csak 25. életévét betöltő háromszoros cyclocross világbajnok, sokra hívatott országúti versenyeken is. És nagyon lényeges dologról nem szabad még megfeledkezni, Steven Kruijswijk összetett 3. helyéről, a két Ineosos mögött ő volt a legjobb versenyző. 2020-ban csatlakozik hozzájuk Tom Dumoulin, így már 3 kiváló összetettmenő lesz a csapatban, ha meg meri kockáztatni a vezetés akkor akár mindhármat harcba küldhetik a sárga trikóért, bár valószínűleg valamelyikük inkább a Girora fog fókuszálni. Egy biztos, nagyon erős kerete lesz jövőre a Jumbo-Vismának és eséllyel pályázhatnak arra, hogy megizzasszák az Ineos csapatát.    
 • Dina Márton a Kometa csapat legjobbja a Vuelta a Burgos versenyen
  A Lagunas de Neila egy különleges szakasz a spanyol kerékpározásban, ami évről évre a Vuelta a Burgos körverseny céljául szolgál. A tegnapelőtt véget érő Vuelta a Burgos körversenyt a kolumbiai Iván Ramiro Sosa (Ineos) nyerte, a Kometa Cycling Team-ből pedig Dina Márton végzett a legjobb helyen, 23.-ként ért célba az 5. etap végén, 3 perc 25 mp-el lemaradva a győztes Sosa-tól és ezzel sikerült az összetett versenyben a 19. helyre felküzdenie magát, 6 perc 59 mp-re az összetett nyertesétől, Sosa-tól. 25 km-el a szakasz vége előtt az egyik World Tour csapat, a Movistar támadásba lendült, akikkel Marci is próbálta tartani a lépést, azonban nem járt sikerrel. 16 km-el a vége előtt a mezőny beérte a szökevényeket, akik között a Kometa Cycling Team csapatából Isaac Cantón volt jelen. “Az utolsó előtti szakasz után a célom a legjobb 20 közé kerülés volt az összetett versenyben, amiért mindent hajlandó voltam megtenni. Őrület volt. Úgy gondolom elkövettem néhány hibát. Az utolsó hegynél sajnos leszakadtam a versenyzők egy nagyobb csoportjától és egy perces hátránnyal kezdtem el megmászni a Lagunas de Neila-t.  Még mindig sokat kell tanulnom, de örülök a teljesítményemnek. A 19. hely az összetett versenyben jó eredmény, de úgy gondolom még sokat tudok fejlődni ha tanulok a hibáimból.” – nyilatkozta Dina Márton. Jesus Hernandez, a Kometa Cycling Team sportigazgatója így összegzett: „Jó érzésekkel fejezzük be második szereplésünket a Vuelta a Burgos versenyen. Minden szakaszon versenyben voltunk, küzdöttünk és helyt álltunk olyan World Tour csapatok között, akik számára ez a verseny felkészülés volt a La Vuelta Grand Tour versenyre. Ki kell emelnem Dina Márton teljesítményét, akinek ez volt a második versenye a csapattal és az első alkalom, hogy ilyen típusú hegyeken versenyzett. Ha nem lett volna a szerencsétlen bukás, amibe belefutott az első szakaszon, valószínűleg még előrébb tudott volna végezni!” Forrás: Faster Promotion
 • Óriási ünneplés az utolsó előtti kör végén! – Ezt nagyon elszámolta a szökevény – VIDEÓ
  A Tour of Utah 4. szakaszán a szökevény Hayden McCormick győzelmi ünneplésbe kezdett, mikor még egy kör volt hátra a versenyből. A Utah-i Körverseny minden évben érdekesre sikerül, valamilyen okból komoly gondjaik lesznek a versenyzőknek a számolással. Idén a 4. szakaszon Hayden McCormick (Team BridgeLane) számolta el magát nagyon, magabiztos előnnyel érkezett az utolsó előtti körben a célvonalhoz mikor örömünneplésbe kezdett, pedig még az utolsó kör megkezdését jelző csengő is szólt. A videón látható, hogy lassan esett le neki, hogy bizony ezt most nagyon benézte és 10,8 km-re van hátra a tényleges célig. Természetesen utolérte őt a mezőny és végül a 93. helyen ért célba, több mint 4 perc hátránnyal. Ennek ellenére a szakasz végén felállhatott a dobogóra, de nem mint szakasz győztes, hanem mint a legagresszívebb versenyző. McCormick egyébként másnap sem pihent, a következő szakaszon a második helyet szerezte meg.

Biciklista szaknévsor

Saját fiók

Facebook