Biciklista

Térképes szaknévsor, a kerékpárszaküzletek országos térképe

Címlap Daxler Kft.

Daxler Kft.

Utca, hsz.
1141 Budapest, Bosnyák u. 64.
Budapest
Telefon
+3670-337-3453
Mobil
+70-337-3453
Tevékenység
Defektmentesítő gél forgalmazása
Nyitva tartás
H-P: 9-17
Specialitások
Az Angol OKO cég disztribútora. A Speciális defektmentesítő gél a kerekekbe töltve megelőzés céljára alkalmas. Használatával a futófelületen keletkezett szúrt jellegű sérülések azonnal és véglegesen tömítődnek, nincs szükség megállásra.
YouTube videó
Kép
Térkép
 
További adatlapok »
Értékelés
0 szavazat
Kedvenc:
0
Módosítva:
Soha
Megtekintések:
2996
 • Sagan limitált kiadású Ride 100% szemüvegek!
  A Ride 100% nyilván senki előtt sem ismeretlen, hiszen az 1980-as évektől szinte összeforrt a motocross Americana nevével és sok olyan ikonikus pillanathoz kapcsolódott, amelyek a modern motocross gyökereit alapozták meg. Azonban manapság nem csupán a motocross versenyzők, hanem a kerékpárosok új generációja is a márka jelmondatának bűvöletében tör előre a versenyeken. How much effort do you give? (mennyi erőfeszítést adsz bele?) 100%! Az gyártó ebben a szezonban is bemutatta limitált kiadású szemüvegeit, melyeket a Tour de France élsportolójával együttműködésben alkotott meg.  A kollekciót összesen 4, limitált kiadású modell alkotja, melyeket Specialized kerékpárjának tipikus kék színe ihletett. Minden szemüveg egy alapcsomagban érkezik, ennek tartalma maga a szemüveg sötét lencsével, egy pár átlátszó pótlencse, a limitált kiadás színeiben elkészített szemüvegtisztító kendő, pót orrtámasz, valamint egy kemény tok is. A kollekciót összesen 4 darab szemüveg alkotja, ebből 3 már megszokott, egy pedig idei formatervezés. A Speedcraft egy nagyobb méretű modell, gumírozott szárral és orrtámasszal, így tökéletesen ül az arcon. Mindezt tükrözött lencsék egészítik ki. A Speedtrap teljeskeretes dizájn szerelmeseinek kedvez, gyors lencsecsere lehetőségével. Az S2 egy klasszikus kerékpáros modell, cserélhető lencsével, mely tökéletesen követi az arc vonalát. Dizájnja az összes modell közül leginkább a lifestyle vonal képviselője, így a sporton kívül a hétköznapokban is viselhető. Ezt a hatást egy érdekes részlet adja, hiszen teljeskeretes darab látszatát kelti, magán viseli azonban a félkeretes modellek előnyeit. Újdonság a gyönyörű kék Topáz színben játszó Ride 100% S3. A már ismert S2 modell felső, kerekded keretét kombinálja a Speedcraft legendás szellőző rendszerével. A cilkindrikus lencsék, gumírozott orrtámasz és szárak természetes alkotóelemei. Ha megfogott a Ride 100% életérzés, az összes elérhető modelljét megtalálod webáruházunk kínálatában is ezen a linken.
 • 2020-ban a Jumbo-Visma lesz a Team Ineos legnagyobb ellenfele?
  Megnövelt költségvetéssel és Tom Dumoulinnel a soraiban vág neki a 2020-as szezonnak a Jumbo-Visma, és nem titkolt céljuk, hogy jövőre megszorongassák a Team Ineost. Hétfőn jelentették be, hogy Tom Dumoulin jövőre a Jumbo-Vismában folytatja, ami nem volt óriási meglepetés hír, mert rengeteg pletyka keringett arról, hogy a holland összetettmenő már nem érzi magát jól a Team Sunwebben, és a Jumbo Vismával tárgyal. Bár a csapatban ott van Primoz Roglic, akire első számú emberként számíthatnak a nagy körversenyeken, és lehet merész húzás lenne mellé leigazolni Dumoulint. Végül megköttetett a szerződés, 3 évre írt alá a holland sztárkerékpáros a Jumbo-Vismához, ami óriási erősítés lesz a csapat számára. Másnap pedig érkezett a hír, hogy a költségvetésük is magasabb lesz, legkevesebb 20 millió eurós büdzsével vágnak neki a 2020-as szezonnak. Az éppen zajló 2019-es szezonban is kiváló eredményeket tudhat magáénak a Jumbo-Visma, Roglic a tavasszal szépen gyűjtögette a kisebb körversenyeken az összetett elsőnek járó trikókat, míg a Giro d’Italián a dobogó harmadik fokára állhatott fel. A Tour de France-on is nem várt eredményeket hozott a csapat, sárga trikó az első napon, csapatidőfutam győzelem és a sprinteken is folyamatosan számolni velük, na és persze ott volt Wout Van Aert is, aki mély nyomot hagyott a nézőkben, és nem csak a súlyos bukásával az időfutamon, hanem megcsillogtatta tehetségét az első nagy körversenyén a szeptemberben még csak 25. életévét betöltő háromszoros cyclocross világbajnok, sokra hívatott országúti versenyeken is. És nagyon lényeges dologról nem szabad még megfeledkezni, Steven Kruijswijk összetett 3. helyéről, a két Ineosos mögött ő volt a legjobb versenyző. 2020-ban csatlakozik hozzájuk Tom Dumoulin, így már 3 kiváló összetettmenő lesz a csapatban, ha meg meri kockáztatni a vezetés akkor akár mindhármat harcba küldhetik a sárga trikóért, bár valószínűleg valamelyikük inkább a Girora fog fókuszálni. Egy biztos, nagyon erős kerete lesz jövőre a Jumbo-Vismának és eséllyel pályázhatnak arra, hogy megizzasszák az Ineos csapatát.    
 • Dina Márton a Kometa csapat legjobbja a Vuelta a Burgos versenyen
  A Lagunas de Neila egy különleges szakasz a spanyol kerékpározásban, ami évről évre a Vuelta a Burgos körverseny céljául szolgál. A tegnapelőtt véget érő Vuelta a Burgos körversenyt a kolumbiai Iván Ramiro Sosa (Ineos) nyerte, a Kometa Cycling Team-ből pedig Dina Márton végzett a legjobb helyen, 23.-ként ért célba az 5. etap végén, 3 perc 25 mp-el lemaradva a győztes Sosa-tól és ezzel sikerült az összetett versenyben a 19. helyre felküzdenie magát, 6 perc 59 mp-re az összetett nyertesétől, Sosa-tól. 25 km-el a szakasz vége előtt az egyik World Tour csapat, a Movistar támadásba lendült, akikkel Marci is próbálta tartani a lépést, azonban nem járt sikerrel. 16 km-el a vége előtt a mezőny beérte a szökevényeket, akik között a Kometa Cycling Team csapatából Isaac Cantón volt jelen. “Az utolsó előtti szakasz után a célom a legjobb 20 közé kerülés volt az összetett versenyben, amiért mindent hajlandó voltam megtenni. Őrület volt. Úgy gondolom elkövettem néhány hibát. Az utolsó hegynél sajnos leszakadtam a versenyzők egy nagyobb csoportjától és egy perces hátránnyal kezdtem el megmászni a Lagunas de Neila-t.  Még mindig sokat kell tanulnom, de örülök a teljesítményemnek. A 19. hely az összetett versenyben jó eredmény, de úgy gondolom még sokat tudok fejlődni ha tanulok a hibáimból.” – nyilatkozta Dina Márton. Jesus Hernandez, a Kometa Cycling Team sportigazgatója így összegzett: „Jó érzésekkel fejezzük be második szereplésünket a Vuelta a Burgos versenyen. Minden szakaszon versenyben voltunk, küzdöttünk és helyt álltunk olyan World Tour csapatok között, akik számára ez a verseny felkészülés volt a La Vuelta Grand Tour versenyre. Ki kell emelnem Dina Márton teljesítményét, akinek ez volt a második versenye a csapattal és az első alkalom, hogy ilyen típusú hegyeken versenyzett. Ha nem lett volna a szerencsétlen bukás, amibe belefutott az első szakaszon, valószínűleg még előrébb tudott volna végezni!” Forrás: Faster Promotion
 • Óriási ünneplés az utolsó előtti kör végén! – Ezt nagyon elszámolta a szökevény – VIDEÓ
  A Tour of Utah 4. szakaszán a szökevény Hayden McCormick győzelmi ünneplésbe kezdett, mikor még egy kör volt hátra a versenyből. A Utah-i Körverseny minden évben érdekesre sikerül, valamilyen okból komoly gondjaik lesznek a versenyzőknek a számolással. Idén a 4. szakaszon Hayden McCormick (Team BridgeLane) számolta el magát nagyon, magabiztos előnnyel érkezett az utolsó előtti körben a célvonalhoz mikor örömünneplésbe kezdett, pedig még az utolsó kör megkezdését jelző csengő is szólt. A videón látható, hogy lassan esett le neki, hogy bizony ezt most nagyon benézte és 10,8 km-re van hátra a tényleges célig. Természetesen utolérte őt a mezőny és végül a 93. helyen ért célba, több mint 4 perc hátránnyal. Ennek ellenére a szakasz végén felállhatott a dobogóra, de nem mint szakasz győztes, hanem mint a legagresszívebb versenyző. McCormick egyébként másnap sem pihent, a következő szakaszon a második helyet szerezte meg.

Biciklista szaknévsor

Saját fiók

Facebook